Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace PTACCI.NET »

Korela mi spadla v klietke

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Zdraví a nemoci » Infekční nemoci 

+ přidat reakci
Korela mi spadla v klietke
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   26.01.2012 22:38 ® hhonza [] - Papoušci
Omlovám se že píšu pozdě ale také mam svuj názor

Návštivit zkušenejšího veterináře

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   20.01.2012 16:37 dominika - Papoušci
Dakujem , hned ako to bude mozné k nemu zájdeme :) este raz dakujem :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2012 19:37 R - ® veronika033 [] - Papoušci
Korelka je nejspíš v depresi potom pádu. :-( OKAMŽITĚ bych navštívila veterináře!!!!!!!!!!! :-O
Neboj se bude to v pořádku, určitě ti nezemře :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2012 19:34 dominika - Papoušci
sad sad sad
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2012 19:30 dominika - Papoušci
PROSIM SOM UZ UPLNE ZUFALA !!! sad sad sad
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.01.2012 19:29 dominika - Papoušci – Korela mi spadla v klietke
ahoj mám 12 a mám korelu uz od 4 triedy . dnes vecer za tmy ked spal som nechtiac náhle zhodila mitka aj s klietkou v ktorej bol na zem asi z 1 m. výsky . strasne sa trasie a má trosicku ovisnuté krídlo . je ospalý a ovísa mu jeden pazúrik . ked sa k nemu priblížim alebo ked mu pohnem zrkadielkom reaguje na to tým ze silno skrieka a pistí .a k tomu este aj kýcha ale kýcha uz trosicku dlhsie PROSIM POMOC !!!!!!!!PROSIM!!!!!!! STRASNE SA BOJIM ZE MI ZOMRIE !!!!!!!!!!! :-O :-O sad sad

Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci Přidat reakci • Zobrazeno 38x

© PTACCI.NET - http://ptacci.net/forum/130-korela-mi-spadla-v-klietke