Přihlaste se a využijte web naplno PTACCI.NET »

Krmení, zobání a všechno okolo

 

NápovědaFórum » Výživa  

+ přidat příspěvek
Krmení, zobání a všechno okolo
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2012 14:42 Muž hhonza [5] - PapoušciRe: Terka
Terka napsala: Mám aymaru pruhovaného... no velikostně je nastejno s andulou, a nejradši by žral jen proso a ovoce, pacholek. Takže mu nedávám nový zrní, dokud nevyžere všechno, vyhazuju jen slupičky. A třeba všude doporučovaný piškoty jako pamlsek nechce jíst vůbec a to mi jinak z ruky s ní prakticky cokoliv, i sépiovku, kterou jinak ignoruje.

vždycky je dobré psát předem jakého papouška myslíte a pak budeme zaměřovat na to co chcete.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2012 12:11 Žena Terka [10] - PapoušciRe: hhonza
Mám aymaru pruhovaného... no velikostně je nastejno s andulou, a nejradši by žral jen proso a ovoce, pacholek. Takže mu nedávám nový zrní, dokud nevyžere všechno, vyhazuju jen slupičky. A třeba všude doporučovaný piškoty jako pamlsek nechce jíst vůbec a to mi jinak z ruky s ní prakticky cokoliv, i sépiovku, kterou jinak ignoruje.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2012 11:54 Muž hhonza [5] - Papoušci
pokud mate andulku tak slunečnici zřejmě nejí
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.01.2012 08:52 Žena Terka [10] - PapoušciRe: hhonza
Tak jsem koukala na to Deli Nature a skoro bych řekla,že mi vyjde levnějc si to namíchat sama. Ale jako inspirace dobrý palec Jinak slunečnici nedávám radši vůbec.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.01.2012 17:41 Muž hhonza [5] - Papoušci
My míchamé sami oves,slunečnice,proso,kardi atd.

nebot si kupte od deli-nature
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.01.2012 19:27 Žena veronika033 [18] - Papoušci – Míchám sama
Já mému Timíčkovi (agapornis) míchám směs z prosa, semence a trošku černé slunečnice - tu totiž moc nezobe, nejradši má rád proso :-)
A Čikovi (aratinga) kupuji hotovou směs z černé slunečnice, žíhané slunečnice, lesknice a semence :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.01.2012 17:27 Žena Terka [10] - Papoušci – Krmení, zobání a všechno okolo
Ahoj všem! Tak mě napadlo se zaptat (hlaněteda mazlíkářů) čím svoje kamarády krmíte? Kupujete hotovou směs nebo jednotlivý druhy zrní a mícháte jim směs sami? My jsme vždycky papouchům kupovali už hotový, ale když jsem sháněla krmení nejprve pro Fanynku a teď vlastně pro Horáce (aymara) přišlo mi že ve všem (i v andulčím krmení) je hrozně moc slunečnice a málo prosa, tak jsem si řekla že budu papouchovi míchat sama. Nikdy před tím jsem, ale krmení papouchovi nemíchala, tak budu ráda za jakoukoliv inspiraci kolik čeho a tak. Nejvíc dávám prosa a pak lesknici a oves. Ještě se mi podařilo sehnat kardi, semenec a čirok, ale toho dávám jem trošku. Všem díky za nápady, názory a tak dále.

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Výživa • Zobrazeno 41x

© PTACCI.NET - https://ptacci.net/forum/133?r=7