Tak pak mě ještě napadá že by se mohlo jednat o otlaky nebo puchýřky. Nemáte v kleci všechna stejně veliká bidelka? Pokud to je tento problém, mělo vy se to po změně bidélek časem vytratit. Můžete i do koupele ptáčkovi přidávat přípravek Orlux Bio-bad, je to sůl do koupele, která čistí pokožku i peří a prý má i relaxační účinky na svalstvo. Můžete i mazat, ale pozor na peří, to by se v žádném případě nemělo umastit. Použít můžeš třeba měsíčkovou mast aj.
Ahojte, mám problém so zebričkou, malá nejakú zrohovatenú kožu na nohách, tak som jej to zlúpal, šlo to dobre dolu, namazal som jej to takou mastičkou na zrohovatenú kožu, čo myslíte, pridávam foto predtým. Neviem, možno v obchode mali zlé bydlá, teraz majú také normálne drevené kupenské a potom z krútenej vrby a nejaký rákos.
Pekne zdravím. Pred dvoma dňami som si kúpila 2 vtáčiky - ryžovníky. Jeden z nich má jedu tmavú nohu, na svetlej nemá prst a na zobáku okolo nosnej dierky od včera niečo väčšie a dnes sa asi buchol, lebo mal okolo toho krv. Som zúfalá čo mám robiť :/ Prosím poraďte mi .... prejde to? ČO mu mám dať? Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 69x