Přihlaste se a využijte web naplno PTACCI.NET »

zima

 

NápovědaFórum » Rady pro začátečníky  

+ přidat příspěvek
zima
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.09.2017 19:43 Eva Š.
Děkuji za odpověď. Tak to asi budu muset vše odstranit, mám tam suché ovocné větve (spíš celé stromy). Zebřičkám to vyhovuje, chvilku neposedí a spíše si vybírají ty nejtenčí, na kterých se "houpou". Vidím to tak na konec října, předpokládám, že teploty těsně okolo nuly by měly zvládnout bez omrzlin.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   14.09.2017 09:38 Efulin Re: Eva Š.
Dobry den,
Neriskovala bych a vetvicky mela alespon z vetsiny sirsi. Tem mym zebrickam to budu zarizovat stejne. Nikdy nevite, kde se ptak rozhodne necekane stravit noc a ... pak vidite, jak je inzerce na ifaune plna ptacku k darovani kvuli absencim prstu nebo nozicek.
Je ale mozne, ze mne nekdo zkusenejsi opravi, ze plasim.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.09.2017 18:00 Eva Š. – zima
Dobrý den, jako začátečník prosím o radu před nadcházející zimou. Od jara mám ve voliéře 1 pár andulek a 3 páry zebřiček. 1/2 voliéry je zateplená, druhá polovina má pletivo, na zimu tuto část voliéry zakryjeme polykarbonátem. V literatuře jsem načetla, že andulky na zimu potřebují široká a tlustá bidla, aby jim neomrzly nohy. Moje otázka zní, jestli to ptáci vědí instinktivně a budou v mrazech posedávat na tlustých větvích, nebo jestli musím všechny tenké větve a bidla na zimu odstranit. Děkuji za odpověď Eva

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Rady pro začátečníky • Zobrazeno 12x

© PTACCI.NET - https://ptacci.net/forum/265-zima