zima
0 14.09.2017 19:43 Eva Š. Děkuji za odpověď. Tak to asi budu muset vše odstranit, mám tam suché ovocné větve (spíš celé stromy). Zebřičkám to vyhovuje, chvilku neposedí a spíše si vybírají ty nejtenčí, na kterých se "houpou". Vidím to tak na konec října, předpokládám, že teploty těsně okolo nuly by měly zvládnout bez omrzlin.
Dobry den,
Neriskovala bych a vetvicky mela alespon z vetsiny sirsi. Tem mym zebrickam to budu zarizovat stejne. Nikdy nevite, kde se ptak rozhodne necekane stravit noc a ... pak vidite, jak je inzerce na ifaune plna ptacku k darovani kvuli absencim prstu nebo nozicek.
Je ale mozne, ze mne nekdo zkusenejsi opravi, ze plasim.
0 08.09.2017 18:00 Eva Š. – zima
Dobrý den, jako začátečník prosím o radu před nadcházející zimou. Od jara mám ve voliéře 1 pár andulek a 3 páry zebřiček. 1/2 voliéry je zateplená, druhá polovina má pletivo, na zimu tuto část voliéry zakryjeme polykarbonátem. V literatuře jsem načetla, že andulky na zimu potřebují široká a tlustá bidla, aby jim neomrzly nohy. Moje otázka zní, jestli to ptáci vědí instinktivně a budou v mrazech posedávat na tlustých větvích, nebo jestli musím všechny tenké větve a bidla na zimu odstranit. Děkuji za odpověď Eva
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Rady pro začátečníky • Zobrazeno 12x