Přihlaste se a využijte web naplno PTACCI.NET »

Úmrtí korely

 

NápovědaFórum » Zdraví a nemoci  

+ přidat příspěvek
Úmrtí korely
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   29.11.2013 18:47 Korinka
Meli jsme Korelu 13 let, byla to nas nej mazlicek, po celou dobu byla zdrava mozna nejakou tu strevni prihodu jsme prozili, ale jinak kazdy den nezapomenutelny! Zacala prskat vodu, zavirat ocicka, uz se pomalu neudrzela na nozickach, sedela oprena v rohu klece, zacala se trast a pak uz nechci ani vedet. JEJI KRASNY Ptaci pribeh skoncil. Jsme moc radi, ze s nama vydrzela tolik let! Mame te radi Korinko! At mas v dalsim zivote svovodu jakou si zaslouzis! Sbohem.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.04.2011 20:31 MajkaK Re: Fitipaldy111
Mohla to být nějaká vrozená vada, nebo vnitřní zranění, to už teď asi nikdo nezjistí. Ale já z vlastní zkušenosti vím (což asi nebude tvůj případ, ale já na to stejně upozorním), že andulky jsou velmi citlivé, byť na sebemenší, únik plynu. Kdysi nám maličko (ale opravdu maličko) unikal plyn a andulka nebyla schopná cokoliv dělat, padala z bidélka a byla jako omráčená. Až opravář zjistil únik plynu, opravil a andulka se v tu ránu hodila do normálu.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.11.2010 10:25 Fitipaldy111 – Úmrtí korely
Prosím o radu...
Měli jsme doma koupenou korelu cca 3 měsíce.Byla zdravá jako řípa.
Předevčírem večer začala padat z bidla na bok,neudržela se na nohách,nedržela rovnováhu,jen seděla dole v kleci a měla zakloněnou hlavu dozadu na zádech,nejedla,nepila.Dnes v noci zemřela.Neměla výtok z nosu,prostě nic.Jen hlavu opřenou na zádech a nemohla vstát.Prosím,co to mohlo být???

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Zdraví a nemoci • Zobrazeno 787x

© PTACCI.NET - https://ptacci.net/forum/82-umrti-korely