Kakariki
Ahojky, také jsem alergická na roztoče a peří
užívám léky na alergii - domluv se s lékařkou, co se týče venkovní voliéry, obvykle uklízím ve dnech, kdy není vítr, aby mi prach nefoukal přímo do obličeje.. doma se většinou snažím třeba i nosit na tu chvíli při uklízení roušku. Ale Zyrtec a podobně brání různým rýmám a slzení
velka parada
0 28.09.2013 22:03 Niky – Jde chovat papoušky i když jsem alergik??
Ahojda lidi
Jsem sice spíš akvarista a terarista ale ještě než jsem se jimi stala tak jsem strašně moc chtěla mít voliéru s kakariki ať už rudo-čelými nebo žluto-čelými...Měla jsem načteno snad úplně všechno, co jsem mohla v knihovnách sehnat i výpisky ale bohužel jsem se u alergoložky dozvěděla, že jsem 100% alergik na roztoče
. Musela jsem to rozchodit, byla jsem z toho smutná, protože to bylo moje velké a dlouholeté přání. Moje otázka je jasná, zda bych mohla, i když jsem alergik mít voliéru venkovní s papoušky? I přesto mi to totiž nedá. A moc se mi papoušci líbí a líbit budou prostě vždycky
Chci si splnit sen.Díky
děkuji za informaci. Takže mi asi příští týden vyletí
Ahoj Honzo, mladatka kakariku se lihnout cca po 21 dnech a poté priblizne po 5 ti tydnech (ve veku 5ti tydnu) mladata opousteji budku a uz se do ni nevraci. Mohou byt a vetsinou jsou kolem 2 tydnu krmeny rodici a pote jsou samostatna. At se dari, pa Veronika
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, kdy přibližně vylítnou mládata kakariků z budky?? Nikde jsem to na internetu nenašel. Děkuji Honza
1 14.02.2012 14:56 martinherink Kakarikiové se dají použít jako chůvy, prý krmí cizí mláďata stejně jako svoje tak není třeba vejce odebrat, zpěváci upřednostnují svoje. Osobně s podkládáním vajec u papoušků zkušenosti nemam. Martin
bohužel nemám zkušenosti s odchovem kakariků
da sa kakariki pouzit ako pestunka ?
ak ano kedy mu mam zobrat vajicka alebo v kolkich dnoch zobrat vajicka a dat cudzie
y:
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Chování ptáčků • Zobrazeno 126x