jedovatí ptáci
0 20.06.2016 14:10 Irbis191 –
Re: ... Ahoj díky že si sem vložil ten článek...
Díky němu už vím to jméno pitohui česky pištec černohlavý. patří k nejjedovatějším pištcům společně s pištcem proměnlivým.
Ale jedovatí ptáci existují! Jeden druh nevím jestli z Ameriky nebo z Austrálie se živí jedovatými brouky a potom má i jedovaté peří... nesmějte se je to pravda!
Je to něco podobného jako například u ropuchy nebo u pralesničky.... Když přijde s tímto ptákem do styku starší člověk nebo člověk se slabým imunitním systémem tak ho to může i ZABÍT! Jméno ptáka si už bohužel nepamatuji...
snad nevěříte tomuto odkazu co jste zde zveřejnil ??? stačil mi jeden pohled na fotku velociraptora
jedovatí ptáci...se smíchy neudržím
dlé mého jde zjevně o nepochopení tématu. sice reaguju na starší příspěvěk, ale určitě práce se má týkat biologických jedů proti ptákům,respektive jedy co zabíjejí ptáky.žádní jedovatí ptáci neexistují....
0 18.02.2014 22:16 ... – ...
0 18.02.2014 21:36 radecek29112000 –
Re: Hanka jedovatí vtáci
rád by som poradil ale o jedovatích vtákoch som v živote nepočul
0 09.02.2014 16:10 Hanka – Jsou...?
Existují jedovatí ptáci.. moc budu šťastná, když mi někdo odpoví... Děkuji
0 15.01.2012 21:58 sigi – jedovatí ptáci
Dobrý den, mám prosbu na ornitology nebo na kohokoliv, kdo se o ptáky zajímá a něco o nich ví.
Mám napsat práci na téma "biologické jedy ptáků", ale nějak nemůžu najít nic pořádného. Zatím jsem se dočetla jen o pištcích. Ale potřebovala bych ještě nějakého zástupce ptáků. Lépe řečeno další jejich jedy. Nevíte někdo něco?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Chování ptáčků • Zobrazeno 77x