jedovatí ptáci
Ahoj díky že si sem vložil ten článek...

Díky němu už vím to jméno pitohui česky pištec černohlavý. patří k nejjedovatějším pištcům společně s pištcem proměnlivým.

Ale jedovatí ptáci existují! Jeden druh nevím jestli z Ameriky nebo z Austrálie se živí jedovatými brouky a potom má i jedovaté peří... nesmějte se je to pravda!

Je to něco podobného jako například u ropuchy nebo u pralesničky.... Když přijde s tímto ptákem do styku starší člověk nebo člověk se slabým imunitním systémem tak ho to může i ZABÍT! Jméno ptáka si už bohužel nepamatuji...

snad nevěříte tomuto odkazu co jste zde zveřejnil ??? stačil mi jeden pohled na fotku velociraptora

jedovatí ptáci...se smíchy neudržím
dlé mého jde zjevně o nepochopení tématu. sice reaguju na starší příspěvěk, ale určitě práce se má týkat biologických jedů proti ptákům,respektive jedy co zabíjejí ptáky.žádní jedovatí ptáci neexistují....
jedovatí vtáci

rád by som poradil ale o jedovatích vtákoch som v živote nepočul

Existují jedovatí ptáci.. moc budu šťastná, když mi někdo odpoví... Děkuji
Dobrý den, mám prosbu na ornitology nebo na kohokoliv, kdo se o ptáky zajímá a něco o nich ví.
Mám napsat práci na téma "biologické jedy ptáků", ale nějak nemůžu najít nic pořádného. Zatím jsem se dočetla jen o pištcích. Ale potřebovala bych ještě nějakého zástupce ptáků. Lépe řečeno další jejich jedy. Nevíte někdo něco?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Chování ptáčků • Zobrazeno 77x