Přihlaste se a využijte web naplno PTACCI.NET »

Korela mi všude dělá trus

 

NápovědaFórum » Chování ptáčků  

+ přidat příspěvek
Korela mi všude dělá trus
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   24.03.2017 13:54 Žena geminika [4] - Aymara pruhovaná
Myslím, že je jednoduchšie urobiť strom na lozenie a aj kadenie.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.07.2016 00:21 Muž Felix [1] Re: Johnny
Vím že reaguji na datem už prošlý dotaz, tématicky ale prošlý není, čili - papoušci jsou stromová zvířata a stromová zvířata obecně (narozdíl od např. norových) vůbec nemusí řešit otázku kam s trusem. Takže to pouští kde to na ně příjde. Nezasviní si tím příbytek.
Dá se sice vychytat místo hřadu, kde si nasycený pták po chvíli uleví (a tak vypadá "chytře" že se naučil tentit na bednu, což ho ale vůbec nezajímá, nevezme ji na vědomí - jenom prostě na určitém místě po nakrmení rád odpočívá a vzhledem k rychlému metabolismu i vylučuje)
Klasická dekorace bytu chovatele ptáků je kýbl a mop, u těch mazanějších narafičení bydýlek a pod ně podestýlky na místech která si ptáci sami vybrali ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.02.2016 22:28 tujinka Re: geminika
Já naprosto souhlasím, doma jsem strom udělala a od té doby chodí moje korela jenom do klece a na strom...takže nejsou hovínka všude..:)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.06.2015 11:21 Žena geminika [4] - Aymara pruhovanáRe: Johnny
Odporučila by som urobiť preňho vtáči strom s nejakými hračkami. Zvykne si na jedno miesto a tam bude aj špiniť a máte to na jednom mieste. Určite sa mu to bude páčiť.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.05.2015 18:47 Johnny – Korela mi všude dělá trus
Ahoj, chci se zeptat, zda je normální, že moje korela dělá trus úplně všude a hodně často. Měl jsem už hodně papoušků, ale žádný tohle nedělal. Není problém s konzistencí. Ptáčka mám téměř každý den ven z klece, ale musí ho omezovat, protože mi dělá ten trus všude a nepředvídatelně. Uvažoval jsem, jestli mu třeba nebrat zrní z klece, protože mi přijde, že furt jí :) Ale samozřejmě tlustý mi nepřijde. Na to asi není řešení, co :)

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Chování ptáčků • Zobrazeno 55x

© PTACCI.NET - https://ptacci.net/forum/246?r=5